Здравейте има 146-ца и имам проблем с отварвянето на предните врати отварят се много трудно понякога е нежзмойнод асе отжорят от вънка.Някой ако се е зблъсквал с такув проблем да сподели?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с отварянето на предните врати
Collapse
X
-
Добре дошъл в нашия форум, колега! Опиши по-подробно точно какъв е проблема - дръжката ли не реагира, вратата ли заяжда, отвътре лесно ли се отваря?
И моля, положи малко повече старание в писането, тук не е чат все пак.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
-
Не е от дръжките, щом успяваш да отвориш. Проблема е вътре в бравата. Има един пластмасов щифт, който се чупи. Може да се оправи - на негово място се навива подходящ по размер винт. За целта обаче трябва да свалиш самата брава. Тогава ще го видиш къде е166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
Comment
-
Първоначално публикувано от Poky_ Покажи съобщениеЗначи от вътре се отваря нормално просто от вънка е много трудно трябва да напъвам да надигам данеби да е е от дръжкитеAlfa Romeo 156-2.4jtd 'Турбо Въглища' Alfa Romeo 145-1.6 Boxer 'Италианското Порше' Alfa Romeo 156-2.0 Twin Spark 'Донора' Aprilia SR 50 H2O 2006 'Баси резачката'Honda CBR 600 F2
Comment
-
Здравейте, колеги, искам да използвам темата на колегата.
Имам проблема с луфта, за който е писал един колега по-нагоре и установих, че за да се оправи (евентуално), трябва да се свали бравата. Моля дайте акъл как се сваля, тъй като срещам сериозни затруднения.
Мога да пусна и снимки, за да видите какъв е проблема.
Благодаря предварително, колеги.Alfa Romeo 146 1.4 TS `98
Ex: Lancia Dedra 1.9 TD `90
Comment
-
Първоначално публикувано от eli89bg Покажи съобщениеЗдравейте, колеги, искам да използвам темата на колегата.
Имам проблема с луфта, за който е писал един колега по-нагоре и установих, че за да се оправи (евентуално), трябва да се свали бравата. Моля дайте акъл как се сваля, тъй като срещам сериозни затруднения.
Мога да пусна и снимки, за да видите какъв е проблема.
Благодаря предварително, колеги.Или поне опиши по-точно.
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
Comment
Comment